Hoe kan ik op de juiste manier een specifiek programma voor mijn problemen kiezen? Wat moet ik doen als er niet één geschikte is?

In de Healy-app kun je vrij je programma’s selecteren, de beschrijving voor welke toepassing ze geschikt zijn staat in de Healy-gids. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een professionele gebruiker een geïndividualiseerd Healy IMF-programma te laten overbrengen van het TimeWaver Frequency-systeem naar de expertprogrammapagina van je Healy. Je kunt TimeWaver-gebruikers vinden via het platform op de website www.healadvisor.com.