Kan ik een oproep beantwoorden op mijn smartphone terwijl er een programma draait op mijn Healy, of wordt daardoor het programma onderbroken?

Ja, dat is mogelijk. Het programma draait op de Healy, niet op de smartphone; deze laatste wordt alleen gebruikt om een programma naar de Healy over te brengen en de intensiteit van het programma aan te passen. Zodra het programma naar de Healy is overgebracht en is gestart, is de smartphone niet meer nodig, kan de bluetooth worden uitgeschakeld en kan de Healy-app worden afgesloten.