Wat betekenen de verschillende standen van de aan/uit-schakelaar van de MagHealy?

In positie I is de MagHealy klaar om op te laden, maar de Bluetooth-chip en de LED-ring zijn uitgeschakeld.
In stand II is de MagHealy klaar om op te laden, de Bluetooth-chip is ingeschakeld en je kunt verbinding maken met de Healy-app. Maar de LED-ring is uitgeschakeld.
In positie III is de MagHealy klaar om op te laden, en de Bluetooth-chip en LED-ring zijn ingeschakeld.