Wat kan ik doen als ik mijn eWallet-wachtwoord vergeten ben? (new)

Klik op de ‘Wachtwoord vergeten?’-link op je inlogpagina, geef je gebruikersnaam op en het wachtwoord zal opnieuw worden ingesteld en per e-mail worden verstuurd.
Als je nog steeds geen toegang tot je account krijgt of het wachtwoord niet in de e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van iPayout via telefoon of e-mail, of ga naar hun Live Chat. Een vertegenwoordiger zal het e-mailadres in het bestand bevestigen en je een e-mail met je wachtwoord sturen.