Wat is de eWallet ‘Transaction PIN’ code?

De Transaction Pin is een beveiligingsfunctie die belangrijk is bij het voorkomen van niet-toegestane activiteiten via je eWallet. De PIN wordt door jou aangemaakt tijdens de installatiewizard en is vereist om transacties te initiëren of wijzigingen aan te brengen in je persoonlijke gegevens. De PIN moet veilig worden bewaard en mag op geen enkel moment met iemand worden gedeeld. Als je vermoedt dat je PIN onrechtmatig werd gebruikt, stel deze dan onmiddellijk opnieuw in.

Als je je Transaction PIN niet meer weet of wilt wijzigen, kun je deze opnieuw instellen door te klikken op ‘PIN vergeten.‘ Er wordt een e-mail met verdere instructies naar je e-mailadres gestuurd. Je moet de beveiligingsvragen beantwoorden om het opnieuw instellen te voltooien. De PIN mag elk getal zijn dat is samengesteld uit 4-10 niet-opeenvolgende cijfers.

Als je meer hulp nodig hebt, kun je deze video bekijken: Stream (videodelivery.net).