Hva er eWallet “Transaction PIN-kode”?

Transaction PIN-koden er en sikkerhetsfunksjon som sikrer at det ikke forekommer uautorisert aktivitet på din eWallet. PIN-koden opprettes av deg under oppsettsveiviseren og er nødvendig for å starte eventuelle transaksjoner eller gjøre endringer i din personlige informasjon. PIN-koden må oppbevares sikkert og bør aldri deles med noen andre. Hvis du tror PIN-koden din er blitt kompromittert, må du umiddelbart tilbakestille den.

Hvis du ikke husker eller ønsker å endre Transaction PIN-koden din, kan du tilbakestille den ved å klikke “Glemt PIN.” En e-post med ytterligere instruksjoner vil bli sendt til din registrerte e-postadresse. Du vil bli bedt om å svare på sikkerhetsspørsmålene for å fullføre tilbakestillingen. PIN-koden kan være et hvilket som helst tall bestående av 4-10 tall som ikke er i rekkefølge.

For ytterligere hjelp, ta en titt på denne videoen: Strøm (videodelivery.net).