Kan jeg svare på et anrop på smarttelefonen min mens et program kjører på Healy, eller vil dette avbryte programmet?

Ja, det er mulig. Programmet kjører på Healy, ikke på smarttelefonen din; sistnevnte brukes kun til å overføre et program til Healy og justere programmets intensitet. Når programmet er overført til Healy og startet, er smarttelefonen ikke lenger nødvendig, bluetooth kan slås av og Healy-appen kan lukkes.