Bestillingen min har mislyktes flere ganger. Hva burde jeg gjøre?

Det kan være flere årsaker til at bestillinger mislykkes. Først må du sjekke at den valgte betalingsmåten oppfyller kravene. Når du betaler med kredittkort, må du sørge for at det er gyldig og registrert i ditt navn. Vi anbefaler også at du logger ut, sletter nettleserhistorikken og informasjonskapslene før du legger inn en ny bestilling og deretter prøver igjen med en annen nettleser.