Hvordan kan jeg registrere et nytt medlem eller en kunde? Trinn for trinn

Disse videoene viser trinn for trinn hvordan en ny kunde registreres, et nytt medlem registreres og hvordan du bestiller til deg selv. Sånn registrerer du en ny kunde https://vimeo.com/585811784 Sånn registrerer du et nytt medlem med en henvisninglenke https://vimeo.com/585811830 Sånn bestiller du som Healy World-medlemhttps://vimeo.com/585808818/e25044b54e .