Hvordan kan jeg velge et spesifikt program for mine bekymringer? Hva kan jeg gjøre hvis det ikke finnes et passende?

I Healy-appen kan du fritt velge programmene dine. Beskrivelsen for hvilken applikasjon som passer, finner du i Healy-guiden. I tillegg er det mulig å få en profesjonell bruker til å overføre et individualisert Healy IMF-program fra TimeWaver Frequency-systemet til ekspertprogramsiden til Healy. Du kan finne TimeWaver-brukere gjennom plattformen på nettsidenwww.healadvisor.com.