Jeg gjorde en analyse med HealAdvisor Analyze-appen to ganger, den andre kort tid etter den første, og den viste meg et annet resultat. Hvorfor skjer dette?

Når du utfører en analyse i informasjonsfeltet, gjør du det alltid med et fokus. På grunn av din nåværende situasjon og fokus får du et spesifikt resultat. Hvis du gjør den samme analysen igjen, har enten fokuset ditt, situasjonen din eller begge endret seg. Derfor vil du få et annet resultat.