Hva kan jeg gjøre hvis jeg glemmer passordet til min eWallet? (new)

Klikk på lenken “Glemt passord?” på innloggingssiden din og skriv inn brukernavnet ditt, så vil passordet bli tilbakestilt og sendt via e-post.
Hvis du fortsatt ikke får tilgang til kontoen din eller ikke har mottatt passordet i e-posten, ber vi deg kontakte iPayouts kundestøtte på telefon eller e-post, eller besøk deres Live Chat. En representant vil bekrefte den registrerte e-postadressen og sende en e-post med passordet ditt.