Vad är ”Transaction PIN” för eWallet?

Transaction PIN är en säkerhetsfunktion som är mycket viktig för att förhindra obehörig aktivitet i din eWallet. PIN-koden skapas av dig under installationsguiden och krävs för att initiera transaktioner eller göra ändringar i dina personuppgifter. PIN-koden måste förvaras säkert och får inte delas med någon under några omständigheter. Om du tror att någon har fått tillgång till din PIN-kod ska du omedelbart återställa den.

Om du inte kommer ihåg eller om du vill ändra din Transaction PIN kan du återställa den genom att klicka på ”Glömt PIN”. Ett e-postmeddelande med vidare instruktioner skickas då till den e-postadress du har angett. Du måste svara på säkerhetsfrågorna för att slutföra återställningen. PIN-koden kan vara vilket nummer som helst som består av 4–10 icke på varandra följande siffror.

Mer hjälp finns i den här videon: Streama (videodelivery.net).