Hur kan jag välja ett specifikt program för mina behov? Vad gör jag om inget av de passar?

I Healy-appen kan du fritt välja dina program. Beskrivningen för vilken tillämpning de passar kan du hitta i Healy-guiden. Dessutom har du möjligheten att låta en professionell användare överföra ett Healy IMF-program från TimeWaver-frekvenssystemet till din Healy-enhets expertprogramsida. Du kan hitta TimeWaver-användare genom plattformen på hemsidan www.healadvisor.com.