Är Healy Watch vattentät?

Healy Watch har skyddsklassen IP67, vilket innebär att den är väldigt tålig mot damm och är vattentät upp till 1 meter i högst 30 minuter. Den är inte helt skyddad mot ånga. Det betyder att du kan ha den på dig till exempel när du duschar och tvättar händerna, när det regnar, osv. Den ska däremot inte användas när du simmar, dyker, sitter i bastun eller befinner dig i djupare vatten eller i vatten eller ånga en längre tid.