Den inre ringen i kabelledaren är sönder och sitter fast på Healy-kabelns anslutningskontakt.

Skriv ned partinumret (detta kan du hitta på kabelns pappersomslag) och kontakta kundsupporten för att få kabeln utbytt. Delen som är sönder måste försiktigt tas bort från kontakten med pincett. Dessa bör ha tänder eller räfflor så att gripkäftarna kopplas ihop och ger ett säkert grepp när du tar bort den trasiga delen.