Kommer sökresultaten och IMF-planen att raderas om jag installerar om HealAdvisor-appen?

Om du avinstallerar HealAdvisor-appen raderas all lokal information. Detta inkluderar ditt schema, påminnelser, program i programsamlingen, valda programgrupper på skärmen för Healy-paketet, djurprofiler, sparade dagliga vitaliseringstips, näringstyp, intoleranser, inköpslista, det du har skrivit i din wellness-loggbok, samt förloppet för Demoläget Upplev Healy.