Mitt fäste gick sönder, men själva Healy-enheten är inte skadad.

Om ditt fäste är trasigt men Healy-enhetens hållare inte är skadad, finns det möjlighet att skicka ett ersättningsfäste. Detta fäste måste sedan sättas på av användaren. Var god kontakta supporten för att be om fästet. Det är viktigt att förfrågan innehåller den skadade Healy-enhetens serienummer och ett foto av skadan. Titta på följande video så ser du hur processen för utbyte av fästet går till.