Hoe werkt de HealAdvisor Analyse-app?

De HealAdvisor Analyse-app gebruikt de Healy om analyses uit te voeren in het informatieveld. Door de interactie van het bewustzijn van de gebruiker met de Healy en het informatieveld ontstaat er kwantumverstrengeling. Deze wordt gebruikt om de analyseresultaten te bepalen met toepassing van de juiste algoritmen.
Hetzelfde principe wordt gebruikt in de Individualized Microcurrent Frequency (IMF)-programma’s van de Healy-app om de juiste frequentie te bepalen en deze met behulp van elektroden uit te zenden.