Hur fungerar HealAdvisor Analyse-appen?

HealAdvisor Analyse-appen använder Healy-enheten för att göra en analys i Informationsfältet. Genom interaktionen mellan användarens medvetande och Healy-enheten samt informationsfältet skapas kvantmekanisk sammanflätning, som används för att avgöra vilka analysresultat som tillämpar rätt algoritmer.
Samma princip används i Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programmen i Healy-appen för att avgöra rätt frekvens och överföra den via elektroder.