Klipsen min falt av, men Healy-en i seg selv er ikke skadet.

Ved ødelagt klips, hvor holderen på selve Healy-en ikke er skadet, er det mulig å få tilsendt en erstatningsklips. Denne erstatningsklipsen må deretter festes av brukeren selv. Kontakt brukerstøtte for å be om en klips. Det er viktig at forespørselen inneholder serienummeret til den berørte Healy og et bilde av feilen. Se følgende video for å bli kjent med hvordan klipsen byttes.