Kategori: Fast Start

Denne bonusen vil bli utbetalt i den månedlige kontoutskriften for måneden der din downline har kvalifisert seg. Det betyr at utbetalingen skjer i måneden etter kvalifiseringen. De nøyaktige utbetalingsdatoene finner du i utbetalingskalenderen. Du finner den i Backoffice under nedlastinger.

Du vil tjene Fast Start Advancement Bonus når du for første gang når tittelen Team Manager. Dette kan skje etter enrollmentmåneden din, enrollmentmåneden + 1 eller enrollmentmåneden + 2. Denne bonusen betales ut kun én gang.

Du vil motta enheten din i måneden etter slutten av Fast Start-perioden. Hvis du når hele 3000 QV som kreves for den høyeste belønningen tidligere (i enrollmentmåneden eller enrollmentmåneden + 1), vil du motta den belønningen den første måneden etter at du har akkumulert 3000 QV.