Bestillingen min, som jeg har mottatt en bestillingsbekreftelse for, vises ikke i butikkkontoen min.

Sørg for at betalingen var vellykket, siden bestillingsbekreftelse på e-post ikke fastslår at vi har behandlet bestillingen din. For å videresende den for å bli sendt og deretter også vises i bestillingene dine, må betalingen mottas. Hvis betalingen var vellykket, vil du derfor kunne se bestillingen din i dashbordet i butikken under «Bestillinger».