Jeg kan ikke velge en betalingsmetode.

Vær oppmerksom på at et kjøp ikke er mulig hvis du ønsker å bestille fra et land som ikke er oppført i butikken vår.
Sørg også for at du er i butikken som er utpekt for ditt land. Du finner en oversikt over våre butikker her: https://www2.healy.shop/en/choose-your-continent/
Hvis du fortsatt ikke kan velge betalingsmetode i kassen, vennligst gå ut av butikken, slett nettleserloggen og informasjonskapsler og legg inn bestillingen på nytt via en annen nettleser, helst via et inkognitovindu.