Hvor blir bonusen utbetalt?

Hvis noen registrerer seg hos Healy gjennom sponsorkoblingen din og blir et Independent Healy World Member eller -kunde, vil du bli ansett som deres enroller/sponsor. Når de foretar et kjøp har du som enroller/sponsor rett til bonusutbetalingen basert på din aktivitet og beregnet i henhold til gjeldende Compensation Plan.  Betalingen vil bli gjort til din iPayout-konto. Denne kontoen genereres automatisk. For hver transaksjon (hver kontobevegelse) vil du automatisk bli informert av iPayout via e-post. Hver utbetaling er også synlig i backoffice i området “Performance Management”.