Bonusen i min inntektsrapport er ikke det samme beløpet som Min utbetaling.

Vær oppmerksom på at betalingsfrekvensen for bonuser er forskjellig: ukentlig, månedlig eller kvartalsvis. Du finner alle bonusutbetalinger tilordnet en bestemt periode i backoffice i “Performance Management” (Weekly Bonus Plan & Monthly Bonus Plan). Det endelige beløpet i en periode tilsvarer en utbetaling til iPayout-kontoen. Hver utbetaling er merket med tilsvarende periodenummer.