Bonusen i min inkomstrapport är inte samma summa som i Mina utbetalningar.

Observera att betalningsfrekvensen för bonusar är olika: veckovis, månadsvis eller kvartalsvis. Du hittar alla bonusbetalningar som motsvarar en specifik period i backoffice under “Prestationsförvaltning” (bonusplan per vecka och bonusplan per månad). Den slutliga summan i en period motsvarar en utbetalning till iPayout-kontot. Varje utbetalning är markerad med det motsvarande periodnumret.