Jeg tror jeg allerede har en høyere rangering enn jeg ser i BackOffice.

Du kan når som helst overvåke gjeldende kvalifiseringsstatus i «Ranger fremgang etter tittel». Rangeringsvisningen er plassert i backoffice i området «rangeringsstatus», dette tilsvarer betingelsene spesifisert i CAREER PATH. Vær oppmerksom på at «Perioden» refererer til den bestemte tidsperioden som dine kvalifikasjoner og utbetalinger beregnes på. I denne planen tilsvarer én periode én kalendermåned. Seks perioder vil derfor være seks kalendermåneder. PV-ene (volumene) vises og tas i betraktning først etter at returperioden er utløpt.