Hvor kan jeg se salget mitt i backoffice?

Beklager, for øyeblikket er det ikke mulig å «se» salget ditt eksplisitt i Backoffice.

I stedet for «reelle bestillinger» må du se på utviklingen av «Downline Volume» for din Downline. Volumet gjenspeiler bestillingene. Du kan se denne «Downline Volume» flere steder i backoffice. For eksempel kan ditt eget Downline Volume i inneværende måned sees på dashbordet. «Downline Volume» for dine Top100 førstelinjepersoner kan også sees på ytelsessiden. Generelt kan du se KPI-er som dette i slektstreet, hvor du kan veksle mellom ulike planer (ukentlig/månedlig) og ulike perioder.