Jeg har feil landinnstilling i backoffice. Hvordan kan jeg endre land?

En endring kan kun gjøres av Brukerstøtte. Hvor raskt Brukerstøtte kan endre innstillingene avhenger av flere andre forhold. Noen ganger er det nødvendig med en ytterligere KYC-prosess. Vennligst åpne en servicehenvendelse og send inn følgende dokumenter sammen med henvendelsen: Kopi av ID-en din (begge sider) / Passdatasider, siste strømregning (ikke eldre enn 3 måneder), oppholdstillatelse