Jeg fikk en video som brukerstøtte, men den er ikke i mitt morsmål.

Det kan være to årsaker til at videoene som ble sendt til deg ikke var på ditt morsmål. Enten at videoene for øyeblikket ikke er tilgjengelige på ditt morsmål, eller at feil videoer ble valgt da vi sendte dem til deg. For å sjekke, kan du søke etter videotittelen i Vimeo-kontoen vår. Hvis du ikke er sikker, kan du også kontakte brukerstøtte direkte og be om oversettelsen til ønsket språk. Husk å spesifisere videotittelen.