Jag fick en video som hjälp, men den är inte på mitt språk.

Om videon som skickats till dig inte är på ditt språk, kan det bero på två saker. Antingen är videorna inte tillgängliga på ditt språk, eller så valde vi fel videor när vi skickade dem till dig. För att kontrollera detta kan du söka efter videotiteln på vårt Vimeo-konto. Om du inte är säker kan du även kontakta supporten direkt och be om översättningen till det önskade språket och specificera videotiteln.