Jeg har sett treningsvideoer og -dokumenter på nett, men informasjonen de inneholder virker ikke.

Vi prøver å holde all informasjon oppdatert og sørge for at den til enhver tid er korrekt. I tilfelle du støter på problemer, setter vi pris på tilbakemeldingen din i en henvendelse til brukerstøtte. Husk å oppgi land og språkversjon. På denne måten kan vi sjekke saken så raskt som mulig og rette opp eventuelle feil.