Min BRA-måling viste ikke alle resultater.

Når du gjennomfører en BRA-måling oppnås det ikke alltid endelige resultater for alle 6 vitale parametre. Derfor kan det hende at noen parametere vises med verdien «0». Vanligvis skjer dette når målingen stopper halvveis, enten fordi kontakten med fingeren og håndleddet ikke er sterk nok eller når analysen ble avbrutt. I slike tilfeller er det bare å gjenta målingen. For å sikre at du får best mulig resultat, er det viktig å feste og bruke Healy Watch-enheten som anvist.

Merk:
For å forbedre kontakten for målingen kan du bruke den medfølgende ledende gelen eller noen få dråper vann og unngå å bevege fingeren over elektroden under målingen.