Downline Volume räknas ut från produkter som köpts av dig, dina kunder och alla Independent Healy World Members (och deras kunder) i hela din Enrollment Genealogy.

När du registrerar dig skapas ett konto på IPayout, där din provision betalas ut till automatiskt. Dock beskrivs alla viktiga steg av IPayout och dessa är landsspecifika. Har du några frågor angående detta, var god kontakta IPayouts supportcenter.