Det är inte möjligt att skapa kunder i HealAdvisor Analyse-appen.

Börja med att kontrollera att din Healy är ansluten till HealAdvisor Analyse-appen. Anslut den genom att öppna Inställningar – Anslut till Healy (starta din Healy-enhet).

Öppna sedan Inställningar – Molninställningar och utför en fullständig synkronisering. Under processen kanske du noterar att förloppsindikatorn stannar vid vissa procenttal en längre period, men det är normalt. Gå tillbaka till Kunder och försök skapa en kund när den fullständiga synkroniseringen har slutförts.

Om du har en telefon med liten skärm och inte kan trycka på symbolen “Spela in vibration +”: öppna Telefoninställningar – Skärm – Teckensnitt och gör teckenstorleken lite mindre (var den här inställningen finns beror på vilken smartphone du har). Testa att skapa en kund igen efter det. Skicka följande till supporten om knappen fortfarande inte visas korrekt: a) en skärmavbild av problemet där knappen inte syns och b) vilken telefon du har och operativsystemversion (t.ex. Samsung S9, Android 9.0.0).