Hur mycket kostar det att byta ut en Healy (vars garanti löpt ut)? Jag har tappat bort min Healy, vad kan jag göra?

Healy-maskinvaran kostar 300 euro exklusive moms om din Healy byts ut efter att garantin har löpt ut. Programmen och aktiveringarna kan överföras från den gamla Healy-enheten till den nya.

USAAnvänd följande länk för att begära en ersättningsenhet: https://us.healy.shop/products/healy-replacement-device-u2-hardware.
AsienKontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
Australien Kontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
Kanada Kontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
EuropaKontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
IndienKontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
Sydkorea Kontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.
Thailand Kontakta vår support för att begära en ersättningsenhet.