Batteriet i min Healy dör innan det når 0 %. Vad kan jag göra?

Healy-batteriet behöver ett antal fulla laddningscyklar efter dess första användning för att kalibrera laddningsindikatorn och visa det korrekta procentantalet för laddningen. För de enheter som fortfarande är inom sina första laddningscyklar, det vill säga kort efter inköpet eller återställningen av hårdvaran, är laddningsindikatorn inte kalibrerad än. För att kalibrera laddningsindikatorn, gör följande: • Anslut din Healy-enhet med USB till micro-USB-kabeln till en telefonladdare • Tryck på strömknappen snabbt en gång medan Healy-enheten laddar. LED-lampan till höger bör nu lysa kontinuerligt och blinka emellanåt. • Använd nu din Healy-enhet tills batteriet är helt tömt och ladda det igen tills LED-lampan stängs av. Batteriet bör nu hålla i cirka tre till sju programkörningar, beroende på vilka program används på grund av skillnaderna i drifttid och intensitet. Drifttiden beror även på hur resistent din hud är.