Varför har Healy-enheten inte en egen laddare?

En strömkontakt ingår inte i leveransen.
Detta främst av miljöskäl, eftersom de flesta hushåll redan har en sådan strömkontakt. Du kan ladda Healy-enheten med USB-kabeln tillsammans med en strömkontakt som har en USB-port.
Det spelar ingen roll vilken typ av USB-laddare du använder. Healy innehåller en intern kontrollmekanism som reglerar strömmen. Det enda du behöver är ström på minst 100 mA, som vilken laddare som helst kan ge nuförtiden.