Healy-enhetens LED-funktioner

1. Healy-enheten är påslagen och kör ett program: LED-lampan blinkar grönt varje sekund
  2. Healy-enheten är ansluten till telefonen via Bluetooth: LED-lampan blinkar blått varje sekund.
  3. Laddaren är ansluten och batteriet laddas: LED-lampan lyser grönt kontinuerligt och pulserar emellanåt.
  4. Batteriet är urladdat: LED-lampan blinkar grönt åtta gånger när enheten slås på
  5. Batteriet har laddat klart: Den gröna LED-lampan släcks
  6. Program överförs till Healy-enheten: Den gröna LED-lampan blinkar snabbt
  7. Analys i HealAdvisor Analyse-appen: LED-lampan blinkar grönt varje sekund
  8. Vibrationer i HealAdvisor Analyse-appen: LED-lampan blinkar grönt varje sekund.