Hoe kan ik de SOS-functie in werking stellen?

Om de SOS-functie in te schakelen, volg je de onderstaande stappen:
1) Importeer een SOS-contact in je Healy Watch-app onder Instellingen – Persoonlijke info.
2) Schakel de SOS-functie in op je Healy Watch-app onder Instellingen – Apparaatinstellingen om deze zichtbaar te maken op je Healy Watch-apparaat.
3) Zorg ervoor dat de Healy Watch-app op de achtergrond is ingeschakeld.
4) Houd het SOS-symbool gedurende 5 seconden ingedrukt op je Healy Watch-apparaat.