Hoe werkt de functie ‘telefoon zoeken’?

De functie ‘Telefoon zoeken’ vind je op je Healy Watch via de functies – Telefoon zoeken. Zodra je erop drukt, stuurt hij een signaal naar je smartphone die vervolgens afgaat.

Om ervoor zorgen dat het werkt, moet je erop letten dat:
1) De Healy Watch en de Healy Watch-app verbonden zijn.
2) D3?e Healy Watch-app op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Opmerking:
Telefoon zoeken werkt niet als er een hoofdtelefoon/oortjes op de telefoon is/zijn aangesloten of met de telefoon is/zijn verbonden.
Bij Android werkt Telefoon zoeken nog steeds als de telefoon in ‘stille modus’ staat. Bij iOS is dit niet het geval.