Hvordan fungerer «Finn telefon»-funksjonen?

Du finner «Finn telefon»-funksjonen på Healy Watch-enheten under Funksjoner – Finn telefon. Når du har klikket på den, vil den sende et signal til smarttelefonen din, som vil begynne å ringe.

For å sikre at dette fungerer, må du sørge for at:
1) Healy Watch-enheten er koblet til Healy Watch-appen.
2) Healy Watch-appen kjører i bakgrunnen.

Merk:
«Finn telefon»-funksjonen fungerer ikke når telefonen er koblet til øretelefoner.
«Finn telefon»-funksjonen fungerer fortsatt når telefonen er i «Stille modus» på Android, men fungerer ikke hvis den er i «Stille modus» på iOS.