Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Healy Coil? Hoe werkt de Healy Coil?

De Healy Coil is comfortabel in gebruik omdat je geen kabels nodig hebt om van de voordelen te genieten. De Healy Coil is ook ideaal voor dieren in het algemeen en vooral als ze te klein zijn om elektroden te gebruiken. De Healy Coil vult de toepassingen van de Individualized Microcurrent Frequencies van uw Healy ook aan met Quantum Potential Frequencies die op een dieper niveau kunnen resoneren met het kwantumveld van uw lichaam. De programma’ s die compatibel zijn met de Healy Coil kunnen worden herkend aan de kleine cirkels rechtsboven het programmasymbool.