Hva er fordelene med å bruke Healy Coil? Hvordan fungerer Healy Coil?

Healy Coil er behagelig å bruke fordi du ikke trenger noen kabler for å nyte fordelene. Healy Coil er også ideell for dyr generelt og spesielt hvis de er for små til å bruke elektrodene. Healy Coil komplementerer også de Individualized Microcurrent Frequency-applikasjonene til Healy med kvantepotensialfrekvenser som kan resonere med kvantefeltet i kroppen din på et dypere nivå. Du kan gjenkjenne programmer som er kompatible med Healy Coil ved de små sirklene øverst til høyre på programsymbolet.