Hvis en demobruker hopper over noen aktiviteter i løpet av dagen: Kan vedkommende gå tilbake til aktivitetene som er hoppet over? Hva vil være alternativet fra Healy demo-opplevelsen hvis en aktivitet hoppes over?

Hver aktivitet kan gjøres flere ganger i løpet av samme dag. Men når dagen er over, vil aktivitetene fra den dagen ikke lenger være tilgjengelige. I stedet vil brukerne bli presentert for andre aktiviteter påfølgende dag.