Hvordan kan jeg synkronisere min HealAdvisor Analyse App slik at alle mine databaser er oppdaterte?

Den nye HealAdvisor Analyse App synkroniserer endringer direkte og automatisk når den er koblet til internett.

For the old HealAdvisor Analyse App there are different synchronization options:

1. Automatisk synkronisering – automatisk synkronisering av de siste endringene til skyen gjøres automatisk i bakgrunnen hvert 30. minutt. Hvis aktivert,
    er det ikke nødvendig å manuelt utføre noen av de andre synkroniseringene med mindre det oppstår et synkroniseringsproblem.
  2. Listesynkronisering – når du synkroniserer til skyen, laster den også opp listene. Hvis listesynkronisering er deaktivert, vil ikke listene bli synkronisert til skyen.
  3. Synkroniseringsendringer – manuell synkronisering av de siste endringene til skyen.
  4. Full synkronisering – manuell synkronisering av alle data mellom skyen og appen. Hvis en database mangler, må du koble til Healy-enheten din og deretter utføre en full manuell synkronisering. Du finner alternativet i «Innstillinger / Sky-innstilling» helt nederst.

Synkroniseringsalternativer i demo-modus blir brukt for å laste ned viktige systemdatabaser og oversettelser fra skyen. Disse er nødvendige for at appen skal fungere skikkelig. Under synkroniseringsprosessen vil den ikke laste opp data fra smarttelefonen din.