Hur kan jag synkronisera min HealAdvisor Analyse-app så att alla mina databaser är uppdaterade?

Den nya HealAdvisor Analyse-appen synkroniserar ändringar direkt och automatiskt, när det finns en internetanslutning.

For the old HealAdvisor Analyse App there are different synchronization options:

1. Automatisk synkning – automatisk synkronisering av de senaste ändringarna till molnet sker automatiskt i bakgrunden var 30:e minut. Om detta är aktiverat
    behöver du inte manuellt utföra någon av de andra synkroniseringarna såvida det inte finns något synkroniseringsproblem.
  2. Listsynkning – vid synkronisering med molnet laddas även listorna upp. Om detta inaktiveras synkroniseras inte listorna med molnet.
  3. Synka ändringar – manuell synkronisering med molnet av de senaste ändringarna.
  4. Fullständig synkronisering – manuell synkronisering av alla data mellan molnet och appen. Om en databas saknas kan du ansluta till din Healy-enhet och därefter utföra en fullständig synkronisering manuellt. Det alternativet finns under ”Inställningar/Molninställning” allra längst ned.

Synkroniseringsalternativen i demoläget används för att ladda ner viktiga systemdatabaser och översättningar från molnet. Dessa är nödvändiga för att appen ska kunna fungera. Under synkroniseringsprocessen kommer den inte att ladda upp data från din telefon.