Hoe kan ik mijn HealAdvisor Analyse-app synchroniseren om al mijn databases bij te werken?

De nieuwe HealAdvisor Analyse-app synchroniseert wijzigingen onmiddellijk en automatisch wanneer er een internetverbinding voorhanden is.

For the old HealAdvisor Analyse App there are different synchronization options:

1. Automatische synchronisatie – de automatische synchronisatie van de laatste wijzigingen in de Cloud gebeurt om de 30 minuten automatisch op de achtergrond. Indien deze optie is ingeschakeld,
    is het niet nodig om handmatig een van de andere synchronisaties uit te voeren, tenzij er een synchronisatieprobleem is.
  2. Synchronisatie van lijsten – tijdens het synchroniseren met de Cloud worden de lijsten ook geüpload. Als deze optie is uitgeschakeld, worden de lijsten niet gesynchroniseerd in de Cloud.
  3. Wijzigingen synchroniseren – handmatige synchronisatie van de laatste wijzigingen in de Cloud.
  4. Volledige synchronisatie – handmatige synchronisatie van alle gegevens tussen de Cloud en de app. Als je merkt dat er een database ontbreekt, maak dan verbinding met je Healy-apparaat en voer daarna handmatig een volledige synchronisatie uit. De optie vind je helemaal onderaan onder ‘Instellingen/Cloud-instellingen’.

De synchronisatie-opties in de demomodus worden gebruikt voor het downloaden van belangrijke systeemdatabases en vertalingen uit de Cloud. Deze zijn nodig om de app goed te laten werken. Tijdens het synchronisatieproces worden er geen gegevens van je smartphone geüpload.