Min Healy stängs av innan batteriets status går ned till 0 %.

Healy-batteriet måste gå igenom några fulla laddningscykler när programvaran har återställts och efter första användningen, tills laddningsindikatorn har kalibrerats och visar rätt laddningsstatus för batteriet. Om laddningsindikatorn fortfarande inte har kalibrerats ordentligt efter det kan du göra följande:

• Anslut din Healy till en laddare (helst en med 5 V/2 A) med hjälp av USB till Micro USB-kabeln.
  • Tryck på på/av-knappen en gång medan Healy-enheten laddas. Nu ska den gröna LED-lampan lysa kontinuerligt och blinka med jämna mellanrum (detta steg är endast nödvändigt om laddningen inte slutförts inom en dag).
  • Ladda din Healy tills den gröna LED-lampan släcks.
  • Använd nu din Healy tills batteriet är helt urladdat och ladda det igen tills den gröna LED-lampan släcks.

Efter några fullständiga laddningscykler bör batteriet räcka till ca 2–7 program, beroende på programmen, deras varaktighet och intensitet. Gör inte en återställning av maskinvaran på din Healy-enhet om det inte är absolut nödvändigt. Då återställs även batteriets kalibrering och du behöver göra om stegen ovan.